STN EN 1038: 2001 (36 9729), Systémy s identifikačnými kartami. Telekomunikačné aplikácie. Telefónny automat na karty s integrovanými obvodmi. - Blaho, Peter; Jurák, Karel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1038: 1995 v českom jazyku