STN ISO 9992-1: 1995 (36 9735), Identifikačné karty. Karty pre finančné transakcie. Správy medzi kartou s integrovanými obvodmi a zariadením akceptujúcim kartu Časť 1 Pojmy a štruktúry - Janeba, Jaroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 9992-1: 1990