STN EN 1362: 2001 (36 9745), Systémy s identifikačnými kartami. Charakteristiky rozhraní koncového zariadenia. Triedy rozhraní. - Blaho, Peter; Juráková, Anna; Jurák, Karel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1362: 1997 v českom jazyku