STN EN 60948: 2002 (36 9904), Číslicová klávesnica pre domáce elektronické systémy (HES). - Uličný, Ján; Schwarz, Jindřich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 60948: 1990 v českom jazyku