STN EN 61386-21: 2004 (37 0000), Systémy elektroinštalačných rúrok na uloženie káblov Časť 21 Osobitné požiadavky. Tuhé systémy elektroinštalačných rúrok - Tomo, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 61386-21: 2004