STN EN 61386-22: 2004 (37 0000), Systémy elektroinštalačných rúrok na uloženie káblov Časť 22 Osobitné požiadavky. Ohybné systémy elektroinštalačných rúrok - Tomo, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 61386-22: 2004