STN EN 60999-1: 2002 (37 0670), Spájacie zariadenia. Medené vodiče. Bezpečnostné požiadavky na skrutkové a bezskrutkové upínacie jednotky Časť 1 Všeobecné požiadavky a osobitné požiadavky na upínacie jednotky na vodiče od 0,2 mm² do 35 mm² (vrátane) - Chovanová, Katarína; Horský, Jan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 60999-1: 2000 v českej verzii