STN EN 60999-2: 2004 (37 0670), Spájacie zariadenia. Medené vodiče. Bezpečnostné požiadavky na skrutkové a bezskrutkové upínacie jednotky Časť 2 Osobitné požiadavky na upínacie jednotky na vodiče nad 35 mm² do 300 mm² (vrátane) - Tomo, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60999-2: 2003