STN EN 45510-1: 2001 (38 0210), Predpisy na obstarávanie zariadení elektrární Časť 1 Spoločné ustanovenia - Brodňan, Ladislav; Petrašová, Ivana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 45510-1: 1997 v českom jazyku