STN EN 1907: 2018 (37 3010), Bezpečnostné požiadavky na zariadenia určené na osobnú lanovú dopravu. Terminológia. - Hiľovský, Róbert (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1907: 2017