STN EN 16723-2: 2018 (65 6590), Zemný plyn a biometán na používanie v doprave a biometán na dodávanie do plynárenských sietí Časť 2 Špecifikácie automobilového paliva - Hrivík, Peter (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16723-2: 2017