STN EN 13402-3: 2018 (80 7006), Označovanie veľkosti oblečenia Časť 3 Označovanie veľkosti založené na telesných rozmeroch a intervaloch - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13402-3: 2017