STN EN 342: 2018 (83 2703), Ochranné odevy. Odevné komplety a jednotlivé odevy na ochranu proti chladu. - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 342: 2017