STN EN 14058: 2018 (83 2755), Ochranné odevy. Odevy na ochranu proti chladným prostrediam. - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14058: 2017