STN EN 716-2: 2018 (91 1019), Nábytok. Detské postieľky a skladacie detské postieľky do bytových priestorov Časť 2 Skúšobné metódy - Langová, Nadežda (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 716-2: 2017