STN EN 753-1: 2001 (36 9722), Systémy s identifikačnými kartami. Medziodborové tenké ohybné karty Časť 1 Všeobecné technické špecifikácie - Blaho, Peter; Juráková, Anna; Jurák, Karel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 753-1: 1997 v českom jazyku