STN EN ISO 14111: 2002 (38 5505), Zemný plyn. Zásady nadväznosti v analýze (ISO 14111: 1997). - Nagyová, Margita; Kordač, Jan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 14111: 1999 v českom jazyku