STN EN ISO 10101-1: 2000 (38 5531), Zemný plyn. Stanovenie obsahu vody Fischerovou metódou Časť 1 Úvod (ISO 10101-1: 1993) - Némethová, Terézia (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 10101-1: 1998