STN EN ISO 6326-5: 2000 (38 5565), Zemný plyn. Stanovenie sírnych zlúčenín Časť 5 Lingenerova metóda spaľovania (ISO 6326-5: 1989) - Némethová, Terézia (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 6326-5: 1997