STN ISO 7395: 1993 (38 5614), Analýza plynů. Příprava kalibračních plynných směsí. Dynamická hmotnostní metoda. - Ludvík, Miroslav (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 7395: 1984