STN EN ISO 6974-3: 2004 (38 6111), Zemný plyn. Určovanie zloženia plynovou chromatografiou s definovanou neistotou Časť 3 Stanovovanie vodíka, hélia, kyslíka, dusíka, oxidu uhličitého a uhľovodíkov až po C₈ použitím dvoch náplňových kolón (ISO 6974-3: 2000) - Holotík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 6974-3: 2001