STN EN ISO 6974-4: 2004 (38 6111), Zemný plyn. Určovanie zloženia plynovou chromatografiou s definovanou neistotou Časť 4 Stanovovanie dusíka, oxidu uhličitého a uhľovodíkov C₁ až C₅ a C₆ spolu s vyššími uhľovodíkmi laboratórnym a trvalo pripojeným meracím systémom použitím dvoch kolón (ISO 6974-4: 2000) - Holotík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 6974-4: 2001