STN EN 12279: 2001 (38 6430), Systémy zásobovania plynom. Regulačné zariadenia na prípojkách. Požiadavky na prevádzku. - Hrivík, Peter; Gábor, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12279: 2000