STN EN 13821: 2003 (38 9621), Potenciálne výbušné atmosféry. Prevencia a ochrana pred výbuchom. Stanovovanie minimálnej iniciačnej energie vznietenia zmesí prachu a vzduchu. - Studničná, Konštantína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13821: 2002