STN EN 13463-8: 2004 (38 9630), Neelektrické zariadenia do potenciálne výbušných atmosfér Časť 8 Ochrana ponorením do kvapaliny ,,k" - Studničná, Konštantína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13463-8: 2003