STN IEC 61171: 2002 (40 3910), Prístroje na ochranu pred žiarením. Monitorovacie zariadenia. Zariadenie na meranie rádioaktívneho jódu v prostredí. - Pribylský, Pavol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje IEC 61171: 1992