STN ISO 8529-3: 2003 (40 4470), Referenčné neutrónové žiarenia Časť 3 Kalibrácia dozimetrov prostredia a osobných dozimetrov a stanovenie ich odozvy ako funkcie energie neutrónov a uhla dopadu - Compel, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje ISO 8529-3: 1998