STN EN 1504-10: 2018 (73 2101), Výrobky a systémy na ochranu a opravu betónových konštrukcií. Definície, požiadavky, riadenie kvality a hodnotenie zhody Časť 10 Používanie výrobkov a systémov na stavbe, kontrola kvality a vyhotovenia - Otrubová, Jana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1504-10: 2017