STN EN 13284-1: 2018 (83 4631), Ochrana ovzdušia. Stacionárne zdroje emisií. Stanovenie nízkych hmotnostných koncentrácií tuhých znečisťujúcich látok Časť 1 Manuálna gravimetrická metóda - Borovská, Daša (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13284-1: 2017