STN EN ISO 19496-1: 2018 (94 5040), Sklené a porcelánové smalty. Terminológia Časť 1 Termíny a definície (ISO 19496-1: 2017) - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 19496-1: 2017