STN EN ISO 7010/A7: 2018 (01 8012), Grafické symboly. Bezpečnostné farby a bezpečnostné značky. Registrované bezpečnostné značky. Zmena A7 (ISO 7010: 2011/A7: 2016). - Bajla, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto zmena A7 STN EN ISO 7010: 2013 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 7010: 2012/A7: 2017