STN EN ISO 10318-1/A1: 2018 (80 6100), Geosyntetika Časť 1 Termíny a definície. Zmena A1 (ISO 10318-1: 2015/Amd 1: 2018) (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto zmena A1 STN EN ISO 10318-1: 2016 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10318-1: 2015/A1: 2018