STN EN 10020: 2001 (42 0002), Definície a rozdelenie ocelí. - Filippi, Peter; Mojžíšek, Radim (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 10020: 2000 v českom jazyku