STN EN 10052: 1999 (42 0004), Názvoslovie tepelného spracovania zliatin železa. - Martinec, Ľubomír (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 10052: 1993