STN EN 10221: 1998 (42 0019), Triedy kvality povrchu tyčí a drôtov valcovaných za tepla. Technické dodacie podmienky. - Bílý, Matej (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN 10221: 1995