STN EN 10056-2: 1998 (42 0032), Tyče z konštrukčných ocelí rovnoramenného a nerovnoramenného prierezu L Časť 2 Medzné odchýlky rozmerov, hmotnosti a tolerancie tvaru - Bílý, Matej (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN 10056-2: 1993