STN EN 10024: 1998 (42 0033), Tyče s prierezom l valcované za tepla so sklonenými prírubami. Medzné odchýlky rozmerov a tolerancie tvaru. - Bílý, Matej (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN 10024: 1995