STN EN 10034: 1998 (42 0034), Tyče prierezu l a H z konštrukčných ocelí. Medzné odchýlky rozmerov a tolerancie tvaru. - Bílý, Matej (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN 10034: 1993