STN EN 10048: 2001 (42 0037), Úzke oceľové pásy valcované za tepla. Medzné odchýlky rozmerov a tolerancie tvaru. - Ponca, Viliam; Sulkiewisczová, Věra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 10048: 1996 v českom jazyku