STN EN 10240: 2002 (42 0255), Vnútorné a/alebo vonkajšie ochranné povlaky na oceľových rúrkach. Požiadavky na povlaky nanášané žiarovým zinkovaním ponorom v automatizovaných prevádzkach. - Pivoňka, Michal; Stádník, Jindřich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 10240: 1997 v českom jazyku