STN EN 10250-2: 2003 (42 0286), Oceľové zápustkové výkovky na všeobecné účely Časť 2 Nelegované a špeciálne ocele - Filippi, Peter; Oboňa, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 10250-2: 1999