STN EN 10250-4: 2002 (42 0286), Oceľové zápustkové výkovky Časť 4 Nehrdzavejúce ocele - Filippi, Peter; Oboňa, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 10250-4: 1999 v českom jazyku