STN EN ISO 2566-1: 2002 (42 0380), Oceľ. Prevod hodnôt ťažnosti Časť 1 Uhlíkové a nízkolegované ocele (ISO 2566-1: 1984) - Paldanová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 2566-1: 1999