STN EN 10252: 2002 (42 0404), Magnetické materiály. Metódy merania magnetických vlastností oceľových plechov a pásov pre elektrotechniku pri stredných frekvenciách. - Pivoňka, Michal; Kupec, Josef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 10252: 1997