STN EN ISO 7799: 2003 (42 0405), Kovové materiály. Plechy a pásy s hrúbkou 3 mm a menej. Skúška lámavosti striedavým ohybom (ISO 7799: 1985). - Kubaský, Juraj; Dokoupil, Jiří (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN ISO 7799: 2000