STN EN 1669: 2001 (42 0409), Hliník a zliatiny hliníka. Skúšobné metódy. Skúška anizotropie plechov a pásov (kalíškovacia). - Patasyová, Viera; Smetana, Miloslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1669: 1996 v českom jazyku