STN EN 10229: 2002 (42 0424), Hodnotenie odolnosti oceľových výrobkov proti tvorbe trhlín indukovaných vodíkom (HIC). - Oroszová, Tatiana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 10229: 1998