STN EN ISO 642: 2001 (42 0447), Oceľ. Skúška prekaliteľnosti (Jominyho skúška) (ISO 642: 1999). - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 642: 1999