STN EN ISO 2624: 2001 (42 0465), Meď a zliatiny medi. Stanovenie strednej veľkosti zrna (ISO 2624: 1990). - Lakatoš, Peter; Smetana, Miloslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 2624: 1995 v českom jazyku