STN EN 29658: 1999 (42 0504), Oceľ. Stanovenie obsahu hliníka. Metóda plameňovej atómovej absorpčnej spektometrie. - Dajčárová, Jarmila (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 29658: 1991